Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τα  Εργαστήρια  Βιο  Καλλυντικών  anna  lotan δημιουργούν και παρασκευάζουν Εξαιρετικά,  Λειτουργικά, Επαγγελματικά  Προϊόντα Περιποίησης της Επιδερμίδας για Αισθητικούς, Κοσμετολόγους  και λοιπούς  Επαγγελματίες,  στα Σαλόνια Αισθητικής και  Spas,  προσφέροντας  συγχρόνως τη συνέργεια  υψηλής ποιότητας  Προϊόντων για χρήση στο σπίτι από τούς πελάτες.

Τα προϊόντα των εργαστηρίων Βιο Καλλυντικών Anna Lotan αντιπροσωπεύουν την προσωπική προσέγγιση και φιλοσοφία θεραπείας της ιδρύτριας μας, της Anna Lotan, μέσα από την εμπειρία της των 50 χρόνων ως εν ενεργεία αισθητικού και καθηγήτριας. And anything. Έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να δουλεύουν εναρμονισμένα με το μεταβολισμό της επιδερμίδας, με ευαισθησία στις ανάγκες των διαφορετικών τύπων δέρματος και με σεβασμό στην πρωταρχική λειτουργία της επιδερμίδας σαν εξωτερικό προστατευτικό περίβλημα του σώματος.

Σήμερα τα προϊόντα της Anna Lotan είναι παγκοσμίως γνωστά κι αναγνωρισμένα. Ωθούμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε από τον ενθουσιασμό και την επιθυμία μας να μοιραστούμε το πάθος μας στην επίλυση των προβλημάτων της φροντίδας της επιδερμίδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, είχαμε πάντα ως στόχο να χρησιμοποιούμε αγνά κι ενεργά φυσικά προϊόντα,
όπου αυτό είναι δυνατό, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για χημικά συντηρητικά και γαλακτοματοποιητές για να σταθεροποίησουμε τις συνθέσεις των προϊόντων μας.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μια ευρείας γκάμας προϊόντων, τα οποία είναι ιδιαιτέρως απαλά και ασφαλή για την επιδερμίδα, δε δοκιμάζονται σε ζώα, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βασίζονται σε ανανεώσιμα συστατικά. Πολλά από αυτά έχουν αποδειχθεί υποαλλεργικά και κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τώρα, καθώς στρεφόμαστε προς την φροντίδα της επιδερμίδας του μέλλοντος, στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε τις νέες τεχνολογίες που θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε όλο και περισσότερα προϊόντα χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά συστατικά.

Τα Προιόντα Περιποίησης της Anna Lotan προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις σε συνηθισμένα δερματικά προβλήματα όπως είναι η Πρόωρη Γήρανση, οι Ρυτίδες, η Φθορά από τον ήλιο, η Υπερμελάγχρωση και παθήσεις του δέρματος όπως είναι η σμηγματόρροια, η ακμή, οι ρυτίδες, η υπερχρωμάτωση, η γήρανση του δέρματος, η ροδόχρους ακμή κι οι ευρειαγγείες.

*Τα επαγγελματικά προϊόντα μας, που προορίζονται για χρήση από επαγγελματία αισθητικό σε σαλόνι ομορφιάς, περιγράφονται στο Εγχειρίδιο Μεθόδων Επαγγελματικής Θεραπείας.